Välkommen till Freezer


En glad amatör, det är jag det. Älskar att sy och pyssla. Ibland blir det riktigt bra och ibland inte så bra, men jag är lika glad för det. För det mesta i alla fall.

Det här är mitt sätt att dokumentera mina alster och samla allt på samma ställe.

Lämna gärna en kommentar så att jag ser att du varit här.
tisdag 29 mars 2011

Jeans till lillkusinen

Framsidan med applikation
Baksidan med lila fickor
L har ränt iväg på höjden och har nästan inga byxor som passar längre. I samma veva sprack mina favvo-jeans när jag böjde mig ned. Jag gjorde två flugor på smällen och sydde om dem till ett par muddjeans till L. Trodde jag i alla fall. För ibland går det lite för fort. Speciellt som mamman ville bli klar med brallorna innan mottagaren kom hem från dagis. Det skulle ju bli en överraskning! 

Det blev det också, även för mamman, för de var för korta. Efter ett löfte om att få ett par likadana kom vi överens om att ge dem till kusinen som har en stl mindre. Lillkusinen gillade dem skarpt så i slutändan blev vi alla nöjda.

2 kommentarer:

  1. Superbt återbruk! Slutet gott, allting gott. Då kanske jag får se dem på L senare idag? Kram M

    SvaraRadera
  2. Så läckra som allra helst. Sorry med lunchen härom sistens. Men jag hade inte fått mailet... kanske du skrivit hotmail.com istället för hotmail.se... brukar vara så... men vi kan väl ta igen det... Gå in på min sida så får du se vad jag gjort med skrivbordet... kram j

    SvaraRadera