Välkommen till Freezer


En glad amatör, det är jag det. Älskar att sy och pyssla. Ibland blir det riktigt bra och ibland inte så bra, men jag är lika glad för det. För det mesta i alla fall.

Det här är mitt sätt att dokumentera mina alster och samla allt på samma ställe.

Lämna gärna en kommentar så att jag ser att du varit här.
tisdag 1 mars 2011

Jag har shoppat!

En sån här grej är på väg hem till mig från England. Det är en overlock som används för att få snygga och enkla sömmar när man syr kläder. Den syr, kastar och skär i ett enda moment. Ska bli så himla kul att testa! Barnen och jag satt hela kvällen igår och tittade på instruktionsfilmer på Youtube:-)
Ska ni handla symaskin så kan jag verkligen rekommendera SMD från England. Supersnabb service och väldigt bra priser. Den här maskinen kostade halva priset mot här i Sverige, gratis frakt och en massa trådrullar och saxar. Nu håller jag tummarna för att den hinner komma innan helgen.

4 kommentarer:

 1. Hej och grattis på namnsdagen i efterskott... Du är uppe med tuppen ser jag... Vilken gaget du har köpt dig.. låter som en prefekt maskin för dig... lycka till nu. kram J

  SvaraRadera
 2. Grattis! Vad roligt du kommer att få! Inget är som lite tillskottsinspiration och lite nytändning!
  Kram från Monicamittemot

  SvaraRadera
 3. Jag har precis samma maskin och köpte den från samma ställe. :-) Den är fantastisk! Jag vill aldrig sy på något annat.

  SvaraRadera
 4. Du kommer aldrig ångra dig!

  SvaraRadera