Välkommen till Freezer


En glad amatör, det är jag det. Älskar att sy och pyssla. Ibland blir det riktigt bra och ibland inte så bra, men jag är lika glad för det. För det mesta i alla fall.

Det här är mitt sätt att dokumentera mina alster och samla allt på samma ställe.

Lämna gärna en kommentar så att jag ser att du varit här.
lördag 28 maj 2011

Ny klänning till L

L och B har varit ute och rest med sin pappa. Imorgon kommer de hem. Jag har läääängtat och det ska bli underbart att få hem dem igen. Under tiden de var borta har jag försökt att sysselsätta mig så mycket det bara går. Bla så har det blivit en del målat men också en del sytt. Den här klänningen är till min älskade L som älskar råååååsa, men också lila.
Närbild på applikationen och det fina bandet.
Jag hoppas att hon kommer att tycka om den och också att den passar. Det är svårt att sy utan att få prova.

Tyget: Från Stoff och stil. Det fina bandet fick jag av min kära granne och jag tycker det passar så bra ihop med färgerna på klänningen. Tack M! Den virkade blomman hittade jag på Myrorna för en femma:-) Ibland är det verkligen de små detaljerna som gör det. I nederkanten har jag satt lila snedslå från Bibbis.

Mönstret: Kommer från ett nummer av Allt om handarbete som jag lånade på bibblan. Tyvärr har jag redan lämnat tillbaka den men jag har för mig att den var från våren 2011.

Övrigt: Den är sydd nästan helt på min OL och det går så snabbt och blir så snyggt. Jag ångrar verkligen inte att jag köpte den. Ju mer jag använder den, desto kärare blir jag.

1 kommentar:

  1. Otroligt söt och välsydd klänning! Otroligt söta tyger som tillsammans med band och blomma blir superläckert. En klänning sydd med mycket kärlek. L kommer att bli överlycklig! Kram Monica

    SvaraRadera