Välkommen till Freezer


En glad amatör, det är jag det. Älskar att sy och pyssla. Ibland blir det riktigt bra och ibland inte så bra, men jag är lika glad för det. För det mesta i alla fall.

Det här är mitt sätt att dokumentera mina alster och samla allt på samma ställe.

Lämna gärna en kommentar så att jag ser att du varit här.
lördag 5 februari 2011

Återbruk

Jag gillar när man kan göra om något man inte använder till något användbart. Den här fina duken hittade jag hos Made by Mama, http://madebymamma.blogspot.com/ Tusen tack mama!

Efter en del kluranden, felklipp och sprättande så blev det en kjol. Linningen är av svart canvas med dragkedja bak.

Jag trodde i min enfald att jag skulle få ut två kjolar på en så stor duk men ibland blir det lite felkoppling i de små grå. Jag är i alla fall nöjd med den som blev. Nu är det bara att vänta på våren så att den går att använda.

4 kommentarer:

  1. Tack för dina värmande ord! Och jag får säga DITO! Vilken otroligt bra idé att se en kjol i en duk. Det passar ju så bra med mönstret till den klockade modellen. Jag förstår att det tog mer tyg än du trodde just när kjolen är rundskuren och du skulle ha med det fina mönstret. Riktigt läckert resultat! Absolut kan vi göra sällskap på måndag, ser jättemycket fram emot en kväll oss hantverkare emellan! Kram Monica

    SvaraRadera
  2. Älskar, älskar, älskar, kan du inte skicka kjolen tillbaka? hahaha, nej jag är glad att den kom till användning, och resultatet är ju så fint!

    SvaraRadera
  3. Helt underbar kjol... Håller med Monica om att modellen är som gjord för klockad kjol... Sanna och hennes bäbis älskar sitt bärsele... kram J

    SvaraRadera