Välkommen till Freezer


En glad amatör, det är jag det. Älskar att sy och pyssla. Ibland blir det riktigt bra och ibland inte så bra, men jag är lika glad för det. För det mesta i alla fall.

Det här är mitt sätt att dokumentera mina alster och samla allt på samma ställe.

Lämna gärna en kommentar så att jag ser att du varit här.
lördag 26 februari 2011

Väskbyte

Jag har varit med på ett väskbyte på Sjalbarn och det var jättekul! Tanken var att det skulle vara återbruk och alla deltagare skrev ned lite önskemål. Jag började med en vaxduk som legat här ett bra tag men som inte riktigt passat in någonstans och ett underlakan.


Min mottagare ville ha en stor väska med många fack och favoritfärgen var lila. Jag började med fodret och facken. Gjorde två med resår i överkant, ett fack för mobilen och ett med dragkedja för plånboken .
På ytterväskan gjorde jag en applikation i lila, kantade med lila passpoaler och köpte en lila dragkedja. Jag strök också på ett tjockare slags vliseline för att få väskan stabilare. Det lyckades inte riktig utan den blev lite sladdrig så nästa väska blir i stadigare plastvaxduk.

Hursomhelst så blev jag på det hela taget nöjd och det hoppas jag att mottagaren blev också.

3 kommentarer:

 1. Jättefin väska! Så härliga färger, det är verkligen ditt signum! Mottagaren kan inte bli annat än väldigt nöjd och superglad.
  Kram Monicamittemot

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken snygging!!
  Den väskan hade jag gärna mottagit om jag var med i bytet!

  SvaraRadera
 3. Superfina färger och bra väska! Vilken talang du har!

  SvaraRadera